13 Kasım 2013 Çarşamba

8 Bitcoin Milyoneri

Aşağıdaki makale http://bitcoinexaminer.org/ sitesinden Türkçe'ye çevirilmiştir. 
Makale tarihi: 2 Temmuz 2013
Yazar: 


Onlar genç, onlar zengin, onlar Bitcoin milyonerleri! Gelin kriptopara milyonerlerinin tatlı dünyalarına yakından bakalım.


1. Charlie Shrem

Charlie Shrem mod
Charlie Shrem sadece 23 yaşında, fakat şimdiden milyoner. Kendisi, Manhatan'daki en meşhur gastro barlarından ve bölgede ilk Bitcoin kabul eden müheseselerden biri olan, Evr'nin ortağı. Ayrıca Bitcoin alım-satım platformu olan  Bitinstant'ın kurucusu. Hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.


2. Roger Ver

Roger Ver mod
İnsanlar Roger Ver için "Bitcoin İsa" diyorlar ve bu şans eseri değil. Kendisi piyasadaki en güçlü Bitcoin yanlısı olarak biliniyor ve kriptopara sahasındaki büyük yatırımcılardan biri. Şuan Tokyo'da (Japonya) yaşıyan uzman, Bitcoin ile ilgili bir sürü projeyle uğraşıyor. "Bitcoin Dünya tarihinin, internet'ten sonraki en önemli buluşu!" en ünlü söylemleri arasında.


3. Winklevoss ikizleri

Winklevoss twins mod
Harvard mezunu ve Facebook'un oluşumuyla sürekli bağdaştırılan bu ikizlerin, varolan tüm Bitcoin'lerin %1'ine sahip oldukları söyleniyor. Üsteklik Winklevoss ikizleri şu sıra kendi Bitcoin Alım-Satım fonlarını başlatıyorlar. Hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.


4. Jered Kenna

Jered Kenna mod
Tradehill'in kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı olan Kenna, Bitcoin işine 2009'da girişti. Jered Kenna ayrıca, San Francisco'nun Mission District'inde bulunan 20Mission - "Hacker Hotel"in de sahibi.


5. Peter Vessenes

Peter Vessenes mod
CoinLab İcra Kurulu Başkanı  Peter Vessenes, Seattle'da (ABD) yaşıyor ve Bitcoin milyonerleri listesindeki harika kişiliklerden biri.


6. Yifu Guo

Yifu Guo mod
Fotograftaki yazı: "Hiçbir finansal tavsiyem için sorumlu tutulamam"

Yifu Guo, Avalon'un kurucusu. Bu frima ASIC-Tabanlı Bitcoin kazıcıları üretiyor. Girişimci ve Bitcoin uzmanı, 2011 yılında Bitcoin ile alakadar olmaya başladı.


7. Bruce Wagner

Bruce Wagner mod
Bitcoin Show'un eski sunucusu Bruce Wagner, kriptoparada yüksek miktarlarda kazanç sağladı. Kendisi "MyBitcoin dolandırıcılığı" ile sıkça ilişkilendirilse de, bağlantısı hakkında her hangi bir kanıt bulunmamaktadır.


8. Mark Karpeles

Mark Karpeles mod
Japonya merkezli en büyük Bitcoin alım-satım platformu Mt. Gox'un tanınmış CEO'su Mark Karpeles, kriptopara sağolsun epey ama epey zengin oldu. Bitcoin hususunda iddiaya giren ilk girişimcilerdendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder